Onze services

Onze veelzijdige diensten zijn ontworpen om u te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van uw doelstellingen, ongeacht uw sector of uitdaging.

Lees meer

Drone Mapping

Service

Bedrijven in zowel de private als de publieke sector zien het voordeel van het vastleggen van luchtgegevens met behulp van drones. Drones helpen de kosten van landmeetkundige en mappingsdiensten te versnellen en de kosten te verlagen met de mogelijkheid om een hoog niveau van precisie en nauwkeurigheid te handhaven.

Drone Fotografie en Video

Service

Het werken met een drone zorgt voor een grote flexibiliteit. Zo kunnen we van elk gewenst onderwerp altijd een mooi op maat gemaakte luchtfoto maken.

De dronefotograaf is een officieel erkend en gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van professionele luchtfoto’s en luchtvideo’s opnames.

Door het combineren van verschillende invalshoeken, wordt u bedrijfsfilm of promovideo enorm boeiend voor de kijker. 

Drone inspectie

Service

De meeste handmatige inspecties vereisen het afsluiten van apparatuur of systemen om schade of letsel aan het inspectiepersoneel te voorkomen. Echter, drones kunnen veilig complexe systemen, zoals windturbines, radars, communicatie-torens en andere infrastructuur, veilig inspecteren terwijl ze actief zijn. Bovendien hoeft er maar 1 keer gevlogen te worden voor verschillende soorten inspecties.

Wij staan voor u klaar, telefonisch en via email

Wij zetten onze expertise graag in voor uw ideeën.

Neem contact op