Kunstwerken

Dronequest kan ook snel, veilig en betrouwbaar kunstwerken inspecteren en maakt daarbij gebruik van een eigen ontwikkeld algoritme dat oa in staat is om scheuren vanaf 1 cm te herkennen en haarscheuren vanaf 0,1 mm. Daarnaast is het ook mogelijk om betonrot en roest te herkennen.

Lees meer

Door het inzetten van de drones kunnen veel kosten worden bespaard zoals het inhuren van boten, pontons, verkeersmaatregelen, laagwerkers etc. maar ook de maatschappelijke kosten (file-leed) spelen hierin een rol. Hiermee bedoel ik de verkeershinder op de weg en in het water, deze kosten zijn bijna niet uit te rekenen maar ze zijn er natuurlijk wel. Wanneer je de inspecties door drones laat uitvoeren heb je deze maatschappelijke nasleep niet meer, bovendien is deze manier van inspecteren veiliger, duurzamer, sneller en je hebt veel betere data tot je beschikking waarmee de klant haar asset-management naar een hoger niveau kan tillen.

 

Wat ook een rol speelt is de betrouwbaarheid van de drone, ze zijn nooit ziek, voeren zonder piepen hun opdracht uit en kunnen een half jaar later exact dezelfde route nog een keer vliegen waardoor je snel de verschillen kunt signaleren.

Bekijk meer sectoren

Wij staan voor u klaar, telefonisch en via email

Wij zetten onze expertise graag in voor uw ideeën.

Neem contact op